Dakkapel-informatie

Aftimmeren dakkapel

Als u een casco dakkapel laat plaatsen zonder aftimmering aan de binnenkant, dan wordt de dakkapel wind- en waterdicht geplaatst. Wanneer u bij uw dakkapel specialist als optie kiest om deze te laten aftimmeren, dan kunt u kiezen voor verschillende soorten materialen.

In de meeste gevallen wordt het plafond afgewerkt met gipsplaten en worden de zijwangen afgetimmerd met MDF. Andere veel voorkomende materialen zijn schroten of multiplex platen. Een gipsplaat is een goede ondergrond om uw plafond te kunnen sauzen en hetzelfde geldt voor MDF platen.

Heeft u liever een karakteristieke uitstraling, dan zijn schroten een goed alternatief voor u. Wanneer uw voorkeur uitgaat naar een vlak en stevig resultaat dan is multiplex aan te raden.

Wilt u dat uw dakkapel strak oogt, dan raden wij aan om uw dakkapel te laten stukadoren. Kondig bij uw dakkapel specialist ook aan als u dit wilt laten doen, dan kan de timmerman de wanden en plafonds afwerken met stucplaten. Dit scheelt voorlijmen voor de stukadoor.

Aftimmeren dakkapel

Prijs:

Prijzen voor het aftimmeren verschillen per breedte van de dakkapel. Over het algemeen kost het u voor een dakkapel tot 4 meter ongeveer € 500,-

Op zoek naar vrijblijvend advies?

Heeft u moeite met het kiezen voor de afwerking van uw dakkapel of twijfelt u? Dan adviseren wij u om vrijblijvend advies op te vragen bij dakkapel specialisten. Deze hebben voorbeelden en adviseren u tevens wat de beste afwerkingen voor u zijn. Daarnaast beschikken deze leveranciers over portfolio’s met verschillende dakkapel afwerkingen. Dit zorgt ervoor dat u een beter beeld krijgt.

Heeft u interesse in een dakkapel specialist? Vraag dan altijd meerdere offertes aan. Via onze website kunt u aangeven hoeveel offertes u wenst te ontvangen van dakkapel specialisten uit uw regio. Door te vergelijken kunt u besparen op de totaalprijs. In sommige gevallen kan dit wel oplopen tot 40%.

WAAROM VERGELIJKEN?

 Bespaar tot 40% op uw dakkapel
 Vergelijken is gratis
 U zit nergens aan vast
 U kiest het aantal offertes
 Offertes uit uw regio