Dakkapel-informatie

Horren

Horren plaatst u voor de draaikiepramen. Bij de meeste dakkapelspecialisten bestaan horren uit een klik systeem. Hierdoor zijn ze in de zomer eenvoudig zelf te plaatsen en in de winter eenvoudig los te halen. De horren zorgen ervoor dat u tijdens de zomer uw raam open kan zetten waardoor er geen insecten binnen komen.

Prijzen:

De prijzen van horren variëren van €70,- tot €100,-

Op zoek naar vrijblijvend advies?

Heeft u moeite met het kiezen voor de juiste opties voor uw dakkapel of twijfelt u? Dan adviseren wij u om vrijblijvend advies op te vragen bij dakkapel specialisten. Deze hebben voorbeelden en adviseren u tevens wat de beste opties voor u zijn. Daarnaast beschikken deze leveranciers over portfolio’s waarin u verschillende dakkapellen in alle kleuren combinaties kunt bekijken. Dit zorgt ervoor dat u een beter beeld krijgt.

Heeft u interesse in een dakkapel specialist? Vraag dan altijd meerdere offertes aan. Via onze website kunt u aangeven hoeveel offertes u wenst te ontvangen van dakkapel specialisten uit uw regio. Door te vergelijken kunt u besparen op de totaalprijs. In sommige gevallen kan dit wel oplopen tot 40%.

WAAROM VERGELIJKEN?

 Bespaar tot 40% op uw dakkapel
 Vergelijken is gratis
 U zit nergens aan vast
 U kiest het aantal offertes
 Offertes uit uw regio