Dakkapel-informatie

Prefab dakkapel

Bij een prefab dakkapel, wordt uw dakkapel gemaakt in een fabriek of op een werkplaats. Hierbij worden de zijwangen, kozijn(en), het dak en de loodslabben al in elkaar gezet. Vanuit de fabriek of werkplaats wordt deze dakkapel op een aanhangen geplaatst en naar de klant gereden.

Eenmaal bij de klant worden de maten waar de dakkapel geplaatst wordt uitgemeten en wordt het gat gezaagd. Wanneer het gat gezaagd is hijst een kraan de dakkapel op en plaatst deze op het gemaakte gat. Nadat dit gebeurd is, zal vanuit binnenuit de dakkapel vast gemonteerd worden.

Een prefab dakkapel is in de meeste gevallen voordeliger dan een traditionele dakkapel. Dit heeft mede te maken met het feit dat in een fabriek alle materialen en machines direct bij de hand zijn en hierdoor efficiënter gewerkt kan worden dan bij een traditionele dakkapel.

Het plaatsen van een prefab of traditionele dakkapel vergt net zoveel tijd. Op beide manieren zal het plaatsen van een dakkapel in 1 dag gebeuren.

Prefab-dakkapel

Voordelen prefab dakkapel:

  • Hoge kwaliteit en lange levensduur
  • Weinig tot geen montage fouten door fabriekswerkzaamheden
  • Wordt kant en klaar geleverd
  • Lagere kosten / prijzen

Nadelen prefab dakkapel:

  • Plaatsen onder een hellingshoek van 25 graden niet mogelijk
  • Uitgebreid maatwerk niet altijd mogelijk
  • Wanneer uw dak verkeerd opgemeten wordt, zal de dakkapel niet geplaatst kunnen worden
  • Niet altijd mogelijk om een kraanwagen te plaatsen

Op zoek naar vrijblijvend advies?

Bent u benieuwd welke mogelijkheid het beste bij u en uw woning past of wilt u liever advies hebben? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan en laat een van onze dakkapel specialisten kijken naar de beste mogelijkheid die bij u past. Wij adviseren u om verschillende adviseurs langs te laten komen, omdat iedereen een andere kijk erop heeft. Door te vergelijken kunt u eenvoudig de beste prijs/kwaliteit verhouding voor uw prefab dakkapel kiezen en hierbij bespaart u in sommige gevallen tot wel 40% op de totaalprijs.

WAAROM VERGELIJKEN?

 Bespaar tot 40% op uw dakkapel
 Vergelijken is gratis
 U zit nergens aan vast
 U kiest het aantal offertes
 Offertes uit uw regio