Dakkapel-informatie

Roeden in de ramen

Roeden zijn verdelingen in ramen en deuren. Dit kan vaak een mooi effect geven. Bij kunststof kozijnen zijn er meerdere mogelijkheden met roeden. Er zijn goedkope en dure oplossingen:

  • Roeden tussen het glas – goedkoop
  • Roeden tussen- en op het glas – goedkoop of duur
  • Glas delende roeden – duur

3 Soorten roeden voor kunststof kozijnen

De prijs is natuurlijk ook afhankelijk van het aantal vakjes of ruitjes dat we krijgen. Hierboven staat bijvoorbeeld dat glasdelende roeden duur zijn, maar als het slechts om 2 of 4 vakken gaat dan valt het prijstechnisch wel mee.

Roeden tussen het glas

Roeden tussen het glas, ook wel spouwroeden genoemd, zitten letterlijk in de spouw van het glas. Deze kunststof roeden zitten tussen de buitenruit en de binnenruit in. Hierdoor kunnen ze niet vies worden. Ze zijn te verkrijgen in een breedte van 18, 26 of 45 mm. 26 mm is de meest gebruikte. Ook verschillende kleuren zijn mogelijk.

Op zoek naar vrijblijvend advies?

Heeft u moeite met het kiezen voor de juiste opties voor uw dakkapel of twijfelt u? Dan adviseren wij u om vrijblijvend advies op te vragen bij dakkapel specialisten. Deze hebben voorbeelden en adviseren u tevens wat de beste opties voor u zijn.

Heeft u interesse in een dakkapel specialist? Vraag dan altijd meerdere offertes aan. Via onze website kunt u aangeven hoeveel offertes u wenst te ontvangen van dakkapel specialisten uit uw regio. Door te vergelijken kunt u besparen op de totaalprijs. In sommige gevallen kan dit wel oplopen tot 40%.

WAAROM VERGELIJKEN?

 Bespaar tot 40% op uw dakkapel
 Vergelijken is gratis
 U zit nergens aan vast
 U kiest het aantal offertes
 Offertes uit uw regio