Dakkapel-informatie

Rolluiken & Screens

Screen

Screens

Screens is een duurzame vorm van zonwering die toepasbaar is in iedere woning. De screens beschermen uw interieur tegen zon en warmte en voorkomt hinderlijke schitteringen. De screens geven overdag goed zicht naar buiten, maar belemmeren de inkijk naar binnen.

Voordelen van Screens:

  • beschermen uw interieur
  • biedt privacy en zicht van binnen naar buiten
  • compacte cassette en geleiders

Rolluik

Rolluiken

Geniet van de inbraakwerende eigenschappen, van de verhoogde privacy, van de goede geluidsisolerende eigenschappen en van de warmte- en koudewering van dit product. Bovendien biedt dit product optimale gebruiks- en bedieningsgemak.

In een oogopslag:

  • inbraakwerend en isolerend
  • uitstekende zonwering
  • uitstekende geluidsisolatie

Op zoek naar vrijblijvend advies?

Heeft u moeite met het kiezen voor de juiste opties voor uw dakkapel of twijfelt u? Dan adviseren wij u om vrijblijvend advies op te vragen bij dakkapel specialisten. Deze hebben voorbeelden en adviseren u tevens wat de beste opties voor u zijn.

Heeft u interesse in een dakkapel specialist? Vraag dan altijd meerdere offertes aan. Via onze website kunt u aangeven hoeveel offertes u wenst te ontvangen van dakkapel specialisten uit uw regio. Door te vergelijken kunt u besparen op de totaalprijs. In sommige gevallen kan dit wel oplopen tot 40%.

WAAROM VERGELIJKEN?

 Bespaar tot 40% op uw dakkapel
 Vergelijken is gratis
 U zit nergens aan vast
 U kiest het aantal offertes
 Offertes uit uw regio