Dakkapel-informatie

Traditionele dakkapel

Een dakkapel plaatsen op een traditionele manier kenmerkt zich op de manier waarop de dakkapel wordt opgebouwd. Bij traditionele dakkapellen wordt de dakkapel uit losse bouwmaterialen op het adres van de plaatsing opgebouwd. Nadat de dakkapel specialisten het gat in uw dak gemaakt hebben, wordt ter plekke een houten frame gebouwd.

Het houten frame is de constructie voor uw dakkapel. Het grote voordeel van een dakkapel op de traditionele manier, is dat de dakkapel volledig wordt aangepast aan uw dakconstructie. Mocht er een afwijking in uw dak zitten, dan kunnen de dakkapel specialisten hier rekening mee houden en het dakkapel hierop aanpassen. Dit is bij een prefab dakkapel niet mogelijk.

Wanneer de basisconstructie geplaatst is, wordt de dakkapel afgewerkt met hout, zink of kunststof. Bedrijven die gespecialiseerd zijn in het plaatsen van traditionele dakkapellen, plaatsen de dakkapel wind- en waterdicht in 1 dag. Dit kost zoveel tijd als een prefab dakkapel.

Traditionele-dakkapel-1
Traditionele-dakkapel-2
Traditionele-dakkapel-3
Traditionele-dakkapel-4

Voordeel traditionele dakkapel:

  • Exact op maat gemaakt
  • Mogelijk op elke woning
  • Kwalitatief zeer goed
  • Vakmanschap
  • Authentieke uitstraling
  • Kan exact naar wens worden gemaakt

Doordat een traditionele dakkapel met vakmanschap exact op maat gemaakt wordt, is mogelijk dat dit geschikt is voor iedere dak soort. Dit is een van de redenen waarom de meeste mensen kiezen voor een dakkapel op de traditionele manier.

Op zoek naar vrijblijvend advies?

Bent u benieuwd welke mogelijkheid het beste bij u en uw woning past of wilt u liever advies hebben? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan en laat een van onze dakkapel specialisten kijken naar de beste mogelijkheid die bij u past. Wij adviseren u om verschillende adviseurs langs te laten komen, omdat iedereen een andere kijk erop heeft. Door te vergelijken kunt u eenvoudig de beste prijs/kwaliteit verhouding voor uw prefab dakkapel kiezen en hierbij bespaart u in sommige gevallen tot wel 40% op de totaalprijs.

WAAROM VERGELIJKEN?

 Bespaar tot 40% op uw dakkapel
 Vergelijken is gratis
 U zit nergens aan vast
 U kiest het aantal offertes
 Offertes uit uw regio