Dakkapel-informatie

Vaste Knieschotten / Schuifkasten

Als u een dakkapel plaatst is het verstandig om knieschotten te laten plaatsen. Achter de knieschotten is het mogelijk om spullen op te bergen. Hierdoor creëert u extra bergruimte. Daarnaast kunt u in plaats van vaste knieschotten ook kiezen voor een schuifkast. Hiermee kan u eenvoudig gebruik maken van de complete ruimte achter de schotten.

Prijzen:

De prijzen voor knieschotten variëren per dakkapel specialist. Over het algemeen kost een knieschot zo’n €125,- per m1. Voor schuifkasten betaald u +- €150,- per m1.

Op zoek naar vrijblijvend advies?

Heeft u moeite met het kiezen voor de juiste opties voor uw dakkapel of twijfelt u? Dan adviseren wij u om vrijblijvend advies op te vragen bij dakkapel specialisten. Deze hebben voorbeelden en adviseren u tevens wat de beste opties voor u zijn.

Heeft u interesse in een dakkapel specialist? Vraag dan altijd meerdere offertes aan. Via onze website kunt u aangeven hoeveel offertes u wenst te ontvangen van dakkapel specialisten uit uw regio. Door te vergelijken kunt u besparen op de totaalprijs. In sommige gevallen kan dit wel oplopen tot 40%.

WAAROM VERGELIJKEN?

 Bespaar tot 40% op uw dakkapel
 Vergelijken is gratis
 U zit nergens aan vast
 U kiest het aantal offertes
 Offertes uit uw regio